Opslagstavlen

Julehygge i Sognegården torsdag den 29. november klokken 16.30.
    Som optakt til julemåneden indbyder vi til en hyggelig eftermiddag og aften i Sognegården.
    Vi begynder med at tænde lys, og høre både julefortælling og vores skønne Spirekor synger både med og for os.
    Derefter åbner vi de kreative borde, hvor det er muligt at eksperimentere med engle, stjerner, hjerter og meget mere. Medbring gerne jeres egne spændende modeller og ideer.

Klokken 18 spiser alle de tilmeldte risengrød på Skoletorvet. Kulturcenteret laver maden og det er også her I skal tilmelde jer spisning på [email protected]   25 kr. for voksne og 15 kr. for børn. Gratis for 0-3 år.
    Efter maden forsætter vi i Julestuen, som hvert år plejer at tiltrække ikke alene børn men også unge, ja det er såmænd ofte mødrene, der lukker og slukker når vi slutter klokken 21.
    Hilsen Charlotte
    Anne Raahauge den 08-11-2018
    Badminton for Indskolingsbørn - igen
    Hvad laver dit barn fra 15.30 til 16.30 om mandagen ? Hvorfor ikke lade ham eller hende gå til badminton? Vi hygger os i hallen med leg, øvelser med og uden ketsjer, og vi er lige nu 5 søde børn og vil gerne være flere ( da det ellers er nødt til at lukke til jul ). Ketsjer kan lånes på skolen så et par shorts på og I er kørende. Tilmelding og betaling på lisbjergfritidsliv.dk
    Jeg håber at se flere i hallen på mandag.
    Mvh Birte, instruktør, Lisbjergfritidsliv
    Anne Raahauge den 25-10-2018