Opslagstavlen

• ikon
    Vi vil gerne invitere alle til årets Kreative Speciale udstilling torsdag den 31. januar kl. 15-17.
    Malene Gadebæk Stavnsbo den 10-01-2019
    Lisbjerg Fritidslivs aktiviteter
    Musik - Det er tid for gentilmelding hvis man vil fortsætte eller begynde musikundervisning.
    Badminton - Der er plads på de fleste hold. Også på voksenfjer.
    Yoga - nyt hold, ny instruktør.

Se det hele på lisbjergfritidsliv.dk  Der er holdbeskrivelser og tilmelding og betaling.

Anne Raahauge, bestyrelsen
    Anne Raahauge den 06-01-2019
    Raddich dans
    Se vedhæftede om danseundervisning for børn på Lisbjergskolen.
    Anne Raahauge, Kulturkoordinator
    Anne Raahauge den 06-01-2019

Musikundervisning i LisbjergFritidsliv
    Vi starter ny musiksæson efter nytår mandag d.7. januar. Man kan (gen)tilmelde for den kommende sæson – januar-maj. Vi må desværre sige farvel til Jakob, der underviser i strengeinstrumenter, da han skal flytte til Viborg. Vi er så heldig at vi har fået en ny underviser – Emil. Han er klar til at undervise i strengeinstrumenter.
    Hvis I har spørgsmål, kan I skrive direkte med underviserne. Hvis den underviser I har tilmeldt jeres barn til bliver overtegnet, får I selvfølgelig jeres penge tilbage.
    Husk at I skal være tilmeldt før jeres barn kan modtage undervisning.
    Gå ind på lisbjergfritidsliv.dk og læs om underviserne og for tilmelding og betaling.
    Anne Raahauge, bestyrelsen

Anne Raahauge den 21-12-2018

Lisbjergskolen udvider

Så sker det endelig, nu starter byggeriet af Lisbjergskolen etape 2 som skal rumme udskolingen to rytme/tumle sale og et nyt musiklokale. Desværre vil det for alle betyde, at der til tider vil forekomme forandringer i jeres daglige færden på skolen.

Her i opstartsfasen skal der etableres byggeplads, som kommer til at være fra indgangspartiet ved Håndværk og Design og hele vejen om forbi hallen og til parkeringspladsen udenfor sognegården. Indgangen ved Håndværk og Design vil således være lukket i hele byggeperioden, og der henvises derfor til indgangen ved ”uglen”. Ligeledes vil grus parkeringspladsen ved Vestergaard være lukket, da denne skal bruges til håndværkerparkering. Til alle jer der om morgenen eller om eftermiddagen benytter grusvejen som adgangsvej til skolen, bedes I køre bag om Lisbjerg Vestergård, da der kommer til at være mange lastbiler og andre maskiner på den øvrige grusvej. Vi har vedhæftet et kort, der viser adgangsvejen for forældre og skolebusser.

C.C. Contractor A/S der står for byggeriet, har stor erfaring med lignende byggerier, og de har lovet at de vil gøre hvad de kan for at det hele går så gnidningsfrit som muligt. Der vil løbende blive holdt sikkerhedsmøder med C.C Contractor, og der vil blive informeret ud til jer om ændringer i procedurer hurtigst muligt.

Skolen vil under byggeperioden informere om både sikkerhed og byggeriet generelt via vores hjemmeside, hvor der inden længe vil komme et link på forsiden.

Skulle der være nogen af jer der oplever specielle udfordringer i forbindelse med byggeriet, skal i tage fat i Teknisk Serviceleder Anders Vindskov Jensen, der kan træffes på [email protected] eller på Tlf: 29 20 43 84

Ejo Bettina Winter den 20-11-2018